2012-03-13 13:00

Två nya tränarutbildningar

Är du intresserad av att utbilda dig vidare? Det finns ett par nya tränarutbildningar där det nu är dags att anmäla sig.

Idrottstränarutbildning, Linnéuniversitetet
En ny utbildning som inriktar sig mot verksamma tränare i friidrott, innebandy, simning eller tennis och arrangeras i samverkan mellan Linnéuniversitetet och Malmö högskola. Utbildningen ska ge en grund för att kunna utveckla spelare i målgrupperna: barn och ungdom, motionärer, talang och högpresterande elitspelare. Du får sedan välja vilken målgrupp du vill fördjupa dig i. Kursen genomförs på halvfart, distans och är webbaserad. Här läser du mer om utbildningen och hur du söker den.


    
 

Tränarprogrammet, Umeå universitet
Är du intresserad av att jobba som professionell tränare inom elit- och breddidrotten så finns detta nya treåriga utbildningsprogram där du utvecklar en unik och stark kompetens inom fysisk träning för hälsa och prestation. Utbildningens grund ligger i naturvetenskaplig, medicinsk och idrottspsykologisk vetenskap och ska ge dig en stark kompetens inom fysisk träning. Här läser du mer om utbildningen och hur du söker den.


Författare: Sebastian Nurmi

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>