2013-03-25 10:55

Idag måndag - sista chansen att anmäla sig till konventet

Måndagen 25 mars är den sista dagen att anmäla sig till konventet för barn- och ungdomsledare som anordnas i samband med SM-finalen i Malmö Arena. Du har väl inte glömt att säkra din plats?

Konventet är en mötesplats där du får ny kunskap och kan utbyta erfarenheter med andra tränare. Du kommer att få nya övningar, idéer och verktyg att utveckla och individualisera träningen i din förening och i ditt lag. Programmet passar alla föreningar oavsett storlek, verksamhet och ambitionsnivå.

Allt detta ingår:
• SIBF:s fördjupningsutbildning Innebandyspelaren I på grön-, blå- eller röd nivå. Innebandyspelaren på både grön, blå och röd nivå är en väldigt praktiskt orienterad utbildning med fokus på det innebandyspecifika som exempelvis bollbehandling, passningar, mottagningar och skott.

• Boende på Quality Hotel Konserthuset i dubbelrum med helpension inklusive 2-rätters middag på fredagskvällen.

• Kvällsföreläsning kring temat Idrottsföräldrar – ett gott samspel mellan förening och föräldrar är viktigt ur såväl tränarens, föreningens och barnets perspektiv.

• Exklusiv presentation endast för konventdeltagarna av dam- och herrlandslagets förbundskaptener om vad vi kan förvänta oss i de båda SM-finalerna.

• Finalbiljetter på bästa plats i Malmö Arena inklusive mat och dryck.

Allt ovan får du och din förening till en nettokostnad på endast 700 kronor*. Kort sagt en riktig kanonhelg till ett riktigt kanonpris! Så skynda in och säkra just DIN plats på årets SM-konvent! Detta är en helg du inte får missa!

Välkomna!

Länkar:
All info hittar du här
Länk direkt till anmälan


* Din förening får och betalar hela fakturan på 3 500 kr och får sedan i efterhand tillbaka 80% (= 2 800 kr) via Idrottslyftet efter att utbildningen är genomförd.


Författare: Daniel Karlsson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>