2013-02-26 11:28

Konventet - bästa sättet att uppleva SM-finalen

Precis som förra året anordnas det i år ett innebandykonvent för barn- och ungdomsledare i samband med SM-finalen i Malmö Arena. Konventet riktar sig till dig som är tränare för pojkar eller flickor 6-16 år.

Förra årets konvent fokuserade på det första och inledande steget inom SIU-modellen som är Grundutbildningen. Nu erbjuds nästa steg, Innebandyspelaren, på grön- (6-9 år), blå- (9-12 år) respektive röd nivå (12-16 år).

Konventet är en mötesplats där du får ny kunskap och kan utbyta erfarenheter med andra tränare. Du kommer att få nya övningar, idéer och verktyg att utveckla och individualisera träningen i din förening och i ditt lag. Programmet passar alla föreningar oavsett storlek, verksamhet och ambitionsnivå.

I priset på 3 500 kr ingår konventprogram enligt schema 12–13 april, boende med helpension i dubbelrum, kursmaterial samt VIP-biljetter till både dam- och herrfinalen. Konventdeltagarna kommer också att få en presentation av finallagen av förbundskaptenerna för dam- respektive herrlandslaget.

Priset för varje deltagare subventioneras till 80 % via Idrottslyftet vilket gör att nettokostnaden per deltagare endast är 700 kr. Information om ansökan till Idrottslyftet skickas ut tillsammans med fakturan på deltagaravgiften.

Antalet platser till konventet är begränsat till 100 st och varje förening får anmäla max tio deltagare. Observera att subventionen betalas ut först efter genomförd utbildning. Samt att bidrag från Idrottslyftet inte kan sökas av privatpersoner, utan endast av den förening där du är verksam som tränare/ledare.


Mer info: Inbjudan till konventet (PDF)
Länk till anmälan:
https://dinkurs.se/innebandykonvent2013


Välkomna!


Författare: Daniel Karlsson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>