2015-03-13 17:07

Trycket är hårt på SM-finalbiljetterna


Det är ett hårt tryck på SM-finalbiljetter till Globen 18 april. Foto: Per Wiklund

Trycket fortsätter vara högt när det gäller biljettförsäljningen till SM-finalen i Globen. Med över en månad kvar är 86 procent av biljetterna slut – och nu är det bråttom om man vill se finalen live på plats.

18 april fylls Globen för årets största innebandyevent. SM-finalen är tillbaka i Stockholm efter fyra år i Malmö, och arrangörerna räknar med en succé.
Det märks inte minst på biljettförsäljningen som pågår.
– Vi har sålt och uppbokat cirka 11200 biljetter, av arenans 13000 platser som är säljbara. Till försäljningen via axs.com finns ungefär 1800 biljetter i dagsläget, säger Tobias Linderoth som är projektledare för SM-finalen.

Flest biljetter säljs under vardagarna och dagen efter SSL-matcher. Därför räknar Linderoth med att försäljningen ökar ytterligare när man nu går in i den mest spännande perioden i och med SM-slutspelet. Och visst går försäljningen som förväntat hittills.
– Ja, det gör den. Vi visste att det fanns ett sug efter biljetter när nu SM-finalen återvände till Stockholm efter fyra år i Malmö, säger Linderoth.

Hans råd är därför att fixa biljetten till SM-finalen så snart som möjligt, om man vill ha en chans att vara på plats när det smäller. Det börjar helt klart bli bråttom.
– Vill du sitta på Läktare A är det riktigt bråttom. Innerplansplatserna är slutsålda och på hela nedre läktaren finns endast ett 30-tal biljetter kvar. Även på läktare B börjar det bli ont om platser på nedre delen av läktaren. Så mitt råd är att inte avvakta, säkra din biljett i dag till dig och dina vänner på axs.com.

Till finallagens supportrar finns det som alltid reserverat biljetter på kortsidorna som kommer säljas via respektive finallag.

Biljetter till SM-finalen köper du på axs.com.


Författare: Anton Rosenblad

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>