2016-09-17 19:23

Norrbottens IBF söker projektledare/föreningsutvecklare


Foto: Per Wiklund

Svensk Innebandy har i dag över 125 000 licensierade spelare och totalt spelar över en halv miljon människor runt om i landet innebandy i någon form. Vi verkar i en värld full av kontinuerliga förändringar och positiva utmaningar. I Norrbotten är vi i dag 3500 licensierade innebandyspelare.

Norrbottens Innebandyförbund söker nu en projektledare med ambitionen att vara med och utveckla vårt koncept inom föreningsutveckling.

Du kommer att i projektform jobba nära distriktets styrelse med ett stort eget ansvar när det gäller självständig planering och genomförande. Vi vill, genom modellen Svensk innebandys utvecklingsmodell (SIU), utveckla våra ledare och föreningar så att innebandyn kan växa som motions- och elitidrott i hela Norrbotten.

Arbetsuppgifterna innefattar främst att vidareutveckla vår utbildningssatsning inom föreningsutveckling, vilket innefattar framtagning av utbildningsmaterial, planering och genomförande av fysiska utbildningstillfällen, samt en samordnande roll i förhållande till våra medlemmar – föreningarna i länet. Men det kan även innefatta andra arbetsuppgifter inom utvecklingsområdet.

Vi söker dig som har erfarenhet av föreningsidrott, med god kännedom om idrottens organisation. Du har också adekvat utbildning inom området, där en högskoleutbildning anses meriterande. Som person är du kvalitetsmedveten, strukturerad och analytisk.

Du är social och framåt och tar egna initiativ, egenskaper du använder för att få andra att växa i sina roller. Tjänsten är en projektanställning över cirka ett år med en bedömd möjlighet till förlängning eller tillsvidareanställning. Visst kvälls- och helgarbete samt resor förekommer. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen finns. Din ansökan ska innehålla en presentation av dig själv, CV, löneanspråk och information om när du är tillgänglig. Märk din ansökan ”Projektledare”. Vi tar endast emot ansökningar via e-post: projektledare@nibf.se.

Din ansökan ska vara oss tillhanda via e-post snarast. Urval och intervjuer sker fortlöpande så vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt:
Frågor om tjänsten besvaras av Jan Hendler, 076-112 18 10


Författare: Anton Rosenblad

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>