2008-10-02 14:35

Från Idoljuryn till Råsundas ledarstab

På söndag har Råsunda IS seriepremiär i damernas division 1 östra. ”Zunda” har ett oväntat tillskott i truppen: tidigare Idol-jurymedlemmen Daniel Breitholtz.Daniel hamnade i Råsunda tack vare ett vad i sitt radioprogram Äntligen Helg som han har tillsammans med Carina Berg i Mix Megapol. Daniel var tvungen att spara ut sitt hår under hela sommaren, vilket han liknade vid sin värsta mardröm.

När så i stället Råsunda kom med förslaget att han bara skulle behöva spara under sex veckor, och under de sex veckorna även träna stenhårda fyspass med tjejerna så godtog Carina förslaget och Daniel började träna.

Efter sex veckors träning - och sju kilo lättare - har Daniel blivit en del i truppen och nu när första seriematchen startar är han en del i tränarstaben som peppar laget från sidan.

– Jag är ju extremt sportintresserad och har alltid varit, så detta känns inte alls som ett konstigt steg för mig att ta. Efter att ha kämpat, svettats och till och med kräkts av utmattning tillsammans med tjejerna i truppen under deras stenhårda försäsongsträning, så kunde jag helt enkelt inte slita mig från dem…, säger Daniel.

– När Pär Svennar (huvudtränare) frågade om jag ville bli lagledare för laget tackade jag omedelbart ja och jag är jättestolt över att få vara en del av Råsundas seriösa satsning mot framtida framgångar!

Läs allt om damernas division 1
 


Författare: Klas Pettersson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>