2016-11-25 06:30

Dags att söka till kvinnliga nätverket


Lotta Kodelja hyllar nätverket.

Nu är det dags att söka till nästa omgång av nätverket #IBkvinnorleder. Nätverket, för kvinnor inom innebandyrörelsen, har hyllats av de tidigare deltagarna.

Nätverket skapades under 2016 med syftet att stärka kvinnor som verkar inom svensk innebandy. 15 deltagare fanns med under de tre fysiska träffar som genomfördes. En av dem var Lotta Kodelja, som sitter i Smålands IBF:s styrelse.

- Jag har lärt mig styrkan i att vara många tillsammans som har erfarenheter som vi kan dela med oss av och berika varandra vardag hemma i våra föreningar, säger hon.

Vad betyder det här nätverket i det stora hela, tycker du?
- Det är jätteviktigt. Det är jättebra att man sätter fokus på att det fortfarande finns ojämlikheter även i en sådan modern i drott som innebandy är. 

Deadline att söka till nätverket är 9 januari. Första träffen kommer att vara 25- 26 februari i Stockholm.

Ansöker gör du genom att skicka ett mejl till hanna.sandberg@innebandy.se, där du, på cirka en A4, beskriver dig själv, ditt ledaruppdrag (pågående eller kommande) och vad du vill få ut av programmet. Lägg även till dina kontaktuppgifter. Ett urval kommer att göras bland ansökningarna. Du som blir vald kommer att erbjudas en plats inom aktuell programperiod som pågår till årsskiftet 2017/18.


Författare: Anton Rosenblad

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>