2016-05-23 09:47

Svensk Innebandy söker ny medarbetare


Foto: Per Wiklund

Nu söker Svensk Innebandy en domarsamordnare med ambitionen att leda och utveckla domarverksamheten.

Svensk Innebandy har i dag 125 000 licensierade spelare och totalt spelar över en halv miljon människor runt om i landet innebandy i någon form. Vi verkar i en värld full av kontinuerliga förändringar och positiva utmaningar. Till förbundskansliet i Solna söker vi nu en domarsamordnare med ambitionen att leda och utveckla domarverksamheten.

Domarverksamheten ingår i Svensk Innebandys Tävlingsavdelning där också den idrottsjuridiska verksamheten ingår. Totalt arbetar sex personer på Tävlingsavdelningen. Du rapporterar till vår tävlingschef och kommer att få ett stort eget ansvar när det gäller planering och genomförande.

Arbetsuppgifterna innefattar främst att leda och utveckla all domarverksamhet nationellt. Rollen innebär budgetansvar, verksamhetsplanering, rekrytering, kommunikation samt övergripande marknadsföring. Du kommer också att vara den som företräder domarverksamheten externt.

Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta med ideella krafter. Du ska ha erfarenhet av föreningsidrott eller andra ideella organisationer. Du har goda ledaregenskaper, ser vikten av att kommunicera och gillar att arbeta med samt utveckla människor. Du har en idrottsvetenskaplig utbildning och/eller ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Som person är du kvalitetsmedveten, strukturerad och strategisk. Du är social och framåt och tar egna initiativ.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning i sex månader. Arbetsplatsen är i Solna. Kvälls- och helgarbete förekommer, framförallt i början och slutet av tävlingssäsongen. Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen finns.

Din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt CV. Vi vill helst att du kan börja din anställning i början av augusti. Vi samarbetar med Adecco och ansvarig rekryteringskonsult är Jesper Bedinger.

Din ansökan ska vara oss tillhanda via länken nedan 2016-06-05. Urval och intervjuer sker fortlöpande så vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Ansök här

Kontakt:
Frågor om tjänsten besvaras av Jesper Bedinger, 08-598 980 54


Författare: Anton Rosenblad

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>