2018-02-26 06:07

Nominera laget till Fair Play-pris

Från och med säsongen 2017/18 har Pantamera valt att dela ut ett helt nytt Fair Play-pris till lag som spelar i någon av landets Pantameraserier.

Ett pojklag och ett flicklag har chansen att ta sig hela vägen till SM-finalen i Ericsson Globe 21 april 2018. För att kunna ta sig till finalen så gäller det att först bli nominerad och sedan vinna i sitt distrikt. Därefter går laget vidare till final där en jury utser de två nationella vinnarna.

Prisutdelning under SM-finalen
Vinnarna i varje distrikt är med i en jurybedömning. Juryn som består av innebandyprofiler utser årets Fair Play-lag i Pantameraserierna, ett pojklag och ett flicklag. Vinnarlagen får ta emot pris under SM-finalen och får resa, boende och matchbiljetter. Maximalt 20 spelare och 2 ledare.

Hålltider
28 februari: Sista dagen att nominera laget
14 mars: Distriktsvinnarna presenteras
23 mars: Vinnarlagen som får åka till Globen presenteras

Vilket lag tycker du är schysstast?
Vem som helst kan nominera ett lag till priset. Det kan vara en förälder, publik, spelare, tränare eller någon annan som har inblick i lagets verksamhet. Det går att nominera hur många lag man vill och samma lag kan nomineras flera gånger och med olika motivering. Priset kan delas ut med anledning av en unik händelse, eller genom ett mer generellt uppförande över säsong. En jury bestående av innebandyprofiler och representanter från Pantamera avgör vilka lag som får utmärkelsen.

Kriterier
Laget ska genom sitt agerande vara ett föredöme för svensk innebandy. Det innebär att de på ett tydligt sätt medverkar till rent spel och ett positivt innebandyklimat före, under och efter match.
Endast lag som spelar i någon av Sveriges Pantameraserier kan vinna priset.

Nominera laget.


<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>