2016-01-28 12:54

Sponsorerna hyllar SM-finalen redan nu


Foto: Anton Rosenblad


Under torsdagen var Svensk Innebandys partners på plats i Tele2 Arena för att få en rundvandring inför SM-finalen. Och de gillade vad de såg.
– Jag tror att det här evenemanget med SM-finalen kommer att bli något utöver det vanliga, säger Pantameras produktchef Rickard Andersson. 

Nedräkningen mot SM-finalen i Tele2 Arena 16 april fortsätter. Under torsdagsförmiddagen bjöd Svensk Innebandy in partners och intressenter till Tele2 Arena för frukost, information om SM-finalen och en rundvandring inne i arenan.

– Det är en fantastisk arena och jag tror att det här evenemanget med SM-finalen kommer att bli något utöver det vanliga, säger Pantameras produktchef Rickard Andersson och får medhåll av Försvarsmaktens sponsoransvariga Annika Ivner:

– Jag tror att det kommer att bli jättebra. Det kommer att bli stort och maffigt. En upplevelse för publiken.

Gruppen togs runt arenan och visades var aktivitetszonen ska vara och var de andra montrarna kommer att byggas upp. Just nu planerar sponsorerna vad de konkret ska bygga upp till finalen.

– Vi har funderat på lite olika grejer, det är inte helt spikat exakt vad vi kommer göra. Men något som uppmuntrar publiken till tävling, och det kommer att bli roligt. Ingen kommer att bli besviken, säger Rickard Andersson.

Försvarsmakten genomförde en spektakulär entré i fjol när militärer hissade sig ner till mittpunkten av arenan från taket. Och nu vill man återigen få publiken att häpna.

– Vi hade ju ett väldigt bra resultat från publiken förra året. Vi vill naturligtvis att det blir en lika bra upplevelse för publiken i år. Vi håller på med våra planer för att uppnå de resultaten, säger Annika Ivner.

Se ett videoreportage från partnerträffen här.

Läs mer om SM-finalen på www.smfinal.se.

Köp biljetter till finalen 16 april i Tele2 Arena på www.axs.com.


Författare: Anton Rosenblad

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>