2013-08-12 10:20

Video: Landslaget summerar lägret

Hur var damlandslagets läger i Falun som pågick onsdag till söndag? Innebandy.se haffade förbundskapten Curt Söderström och stjärnor som Emelie Lindström, Emelie Wibron, Josefina Eiremo, Elin Tjärnström och Sanna Scheer för att få veta vad som hänt, hur matchen var och vad det egentligen var för danser som tränades in och visades upp.

Damernas förbundskapten Curt Söderström summerar träningsveckan i Falun. Vad gjorde på träning och vad gjorde de utanför? Utförlig beskrivning av dansuppdraget utlovas. Och hur blir det att plocka bort fyra spelare till nästa läger i Västerås?

Storstjärnan Emelie Lindström om konkurrenssituationen i landslaget inför VM 2013 och hela lägret i Falun.

Landslagets lagkapten Josefina Eiremo berättar om augustilägret i Falun. Vad har de gjort? Hur har de trivts? Vem imponerade mest när landslaget dansade osv?

IKSU:s Elin Tjärnström efter Sveriges träningsmatch mot Dalarnakombinationen (Falun/KAIS Mora). Det blev seger med 11-4.

Rönnbys Sanna Scheer summerar landslagslägret i Falun och pratar en hel del om den dans som spelarna ägnade en del av dagarna åt. Frågan är om hon visar några salsa-moves eller inte...

Pixbo Wallenstams nyförvärv Emelie Wibron intervjuas efter svenska landslagets seger i träningsmatchen. Hon berättar bland annat om landslagets dansande under lägret i Falun.

Reporter: Sebastian Nurmi Foto: Per Wiklund


Författare: Daniel Karlsson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>