2010-08-13 12:39

Nya domarställ framtagna

Svenska Innebandyförbundet har träffat ett samarbetsavtal med sportklädesföretaget Z-Athletica vilket bland annat innebär nya ställ för förbundsdomarna. Z-Athletica har även tagit fram ett nytt domarställ för landets alla distrikts- och föreningsdomare.

Företaget tillverkar miljövänliga kläder utformade för innebandydomare och som ett led i samarbetet kommer alla förbundsdomare att utrustas med nya domarställ, träningsoveraller och väskor.

I samband med detta har Z-Athletica även tagit fram ett nytt domarställ för landets alla distrikts- och föreningsdomare.

Z-Athletica utformar kläder för innebandyns utövare och alla kollektioner görs i separata designer för såväl damer som herrar.

 
Kläderna tillverkas i miljövänliga tyger och Z-Athletica klimatkompenserar produktion och transporter genom olika miljöprojekt runt om i världen, exempelvis pågår nu ett arbete med trädplantering i Sydostasien.

Z-Athletica driver också ett utbytesprogram med skolor och föreningar i Isan-provinsen i Thailand där en skola eller förening sponsras med idrottsutrusning och utbildningsmaterial för varje ny samarbetspartner som knyts till Z-Athletica.

Läs om priser m m i detta faktablad (PDF)


Författare: Klas Pettersson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>