2010-08-19 06:01

Mikulski till Caperiotäby

Efter tre säsonger i Storvreta lämnar Mattias Mikulski klubben. Nu är det klart att Caperiotäby blir ny klubbadress – ett lag som möter just Storvreta i SSL-premiären den 18 september.

För knappt en vecka sedan intervjuades den polske landslagsbacken här på innebandy.se. Då var det fortfarande oklart var han skulle hamna. Men det blir alltså i Caperiotäby, ett lag som han var med om att besegra i SM-finalen i våras.

– Målet är glasklart, Caperio är en toppklubb och jag är här för att jag ska bli svensk mästare igen, säger Mattias Mikulski till Caperiotäbys hemsida.
 
 

Mattias Mikulski med  bollen i vårens SM-final mot Caperiotäby. Foto: Kenneth Strignérus.

 
Förutom Storvreta har Mikulski även spelat för Haninge och Balrog i högsta serien, där han totalt är uppe i 137 matcher.

– Jakten på SM-guldet fortsätter och vi blir starkare än någonsin med en av Superligans stabilaste backar i laget. Vi har hittat en bra lösning för Mattias, som kommer att bli en del av företaget Caperio i sin yrkeskarriär och samtidigt vara en ledande spelare för Caperiotäby FC på innebandyplanen, säger Caperios VD Christer Haglund.

Läs vår tidigare intervju med Mattias Mikulski


Författare: Klas Pettersson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>