2010-08-20 06:56

Iksu i ny färg

Iksu satsar på att ta tillbaka SM-titeln – och man gör det med ny färg på matchstället. Orange är den nya färgen för Iksu.

Redan för ett år sedan fördes diskussioner i Iksu om en förändring från svarta dräkter till orange, men den här säsongen blir tröjbytet verklighet.

– Vi ser det som ett naturligt steg att byta färg från svart till orange då logotypen de senare åren varit orange. Att vi även blir första lag i Elitserien med orange tröjor känns både kul och inspirerande då vi blir det lag som innebandypubliken naturligt kommer förknippa med färgen orange, säger sportchefen Niklas Ekblom i ett pressmeddelande.
 


Victoria Wikström i Iksus finaltröja 2010 med orangefärgade detaljer. Till höger syns matchstället för 2010/11, där orange kommer att bli den dominerande färgen.

 
Även lagets poängdrottning Viktoria Wikström är nöjd över föreningens beslut att ändra färger.

– Vi kommer vara att räkna med även i år och kommer göra allt som står i vår makt för att ta SM-bucklan från Rönnby, och då är det helt rätt att vi väljer att sticka ut även när det gäller matchställen.

Första matchen med nya ställen är ännu inte spikad men förhoppningen från Iksus sida är att kunna spela med dem i Nolia Cup i början av september.


Författare: Klas Pettersson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>