Svensk Innebandys Partnersida

På denna sida presenterar Svensk Innebandy sina samarbetspartner. Syftet med sidan är att visa på vilket sätt respektive partner bidrar till Svensk Innebandy och hur varje distrikt, förening eller medlem kan nyttja dessa samarbeten.      

OBS! Denna sida är endast till för Officiella Samarbetspartners till Svensk Innebandy. Endast exponering är ej öppet för försäljning. Är ni intresserade av Svensk Innebandy, vänligen kontakta Erik Nilsson.

 

 

Huvudsponsorer

 

Svenska Spels engagemang för svensk idrott handlar både om att stödja allt det positiva idrotten åstadkommer för barn och ungdomar – men även skapa möjligheter för en vass och konkurrenskraftig elitSvenska Spel har varit Svensk Innebandys huvudsponsor i över 10 år och har varit en stor bidragande faktor till varför vi idag befinner oss där vi gör, som Sveriges största inomhussport. 

Aktuellt just nu: Nu vill Svenska Spel ha er hjälp att bestämma vilka klubbar som ska få vara med och dela på 50 000 000 kr. Vilket lag vill du stödja?


 

Pantamera drivs av Returpack AB för att öka återvinningen av burkar och PET-flaskor. Returpack arbetar för att säkra ett effektivt, hållbart och tillgängligt pantsystem. Målet är att 90 procent av alla burkar och PET-flaskor ska återvinnas. Huvudkontoret, liksom fabriken ligger i Norrköping. Här tas varje år emot över 1,6 miljarder burkar och PET-flaskor vilket gör Sverige till ett föregångsland gällande återvinning av PET och metallburk. Returpack ägs till 50% av Sveriges Bryggerier AB, till 25% av Svensk Dagligvaruhandel och till 25% av Livsmedelshandlarna.  Genom att samarbeta med Svensk innebandy vill Returpack/Pantamera öka sin kännedom och synlighet mot ungdomar. Innebandyföreningar kan vara med och tävla i Föreningskampen.

Aktuellt just nu: För att se hur just din förening kan hjälpa till kring miljön och samtidigt tjäna pengar, titta in på http://www.pantamera.nu/tjanamera/ 

   

Försvarsmakten är kanske Sveriges mest spektakulära sponsor och vill verkligen göra skillnad på riktigt, även inom Svensk Innebandy. Försvarsmakten vill visa alla som är intresserade av innebandy hur deras verklighet ser ut samtidigt som man bidrar till en ökad upplevelse.

   

 

 

 

Officiella Partners

 TS

Med ett 80-tal återförsäljare över hela landet har Team Sportia sedan länge en uttalad ambition att jobba så nära den enskilda klubben, föreningen och utövaren som möjligt. Som ny officiell partner till Svensk Innebandy tar Team Sportia ett betydande kliv i satsningen på gräsrotsidrott. Läs mer på teamsportia.se.

   
 XR

XRcise ägs av NeH och är ny officiell partner till Svensk Innebandy. XRcise designar och producerar funktionskläder med mycket god kvalitet för att möta de krav som elitidrottare har.

   

Folksam är ett kundägt företag som erbjuder försäkringar och pensionssparande. Vi är också idrottens försäkringsbolag och försäkrar 1,6 miljoner idrottsaktiva genom vårt samarbete med Riksidrottsförbundet och specialidrottsförbunden. 9 av 10 idrottare har även en olycksfallsförsäkring hos oss. Vår vision är att människor ska känna sig trygga i en hållbar värld. Därför arbetar vi skadeförebyggande tillsammans med forskare och förbund, till exempel i projektet Knäkontroll. Läs mer på folksam.se

 

 


Fords populära SUV Kuga är ny officiell bil för Svensk Innebandy. Den gemensamma tron på mångfald är en nyckel i samarbetet. Läs mer här.

 

 

 

Mediapartner

TV4 Gruppen har varit Svensk Innebandys mediapartner sedan 2007. Det pågår ett kontinuerligt utvecklingsarbete för att finslipa TV-sändningarna och förhöja tittarens upplevelse. Under säsongen 2015/2016 planeras över 40 TV-matcher från SSL Herr, SSL Dam, Champions Cup och de Svenska landslagen.

Aktuellt just nu: Säsongens tv-sända matcher finns här.

 

Officiella Leverantörer

NeH 

NeH är ny officiell leverantör till Svensk Innebandy och är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter. NeH arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap om profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya produkter. Läs mer på neh.se.

   

Unisport levererar sportgolvet Taraflex som är spelunderlaget vid TV-sända matcher samt under officiella landskamper. Unisport har mångårig erfarenhet av idrott och Svensk Innebandy har fullt förtroende för att Unisport kan bidra till de bästa möjliga förutsättningarna för innebandy i världsklass.

Aktuellt just nu: Läs mer om Taraflex sportgolv här 

   
AXS AXS Transticket är leverantör av officiellt biljettsystem för Svensk Innebandy och Svenska Superligan, vilket innebär att Svensk Innebandy och klubbarna har möjlighet att ta del av en helhetslösning med bland annat biljettsystem, e-handelsplattform, CRM och POS. Läs mer på transticket.se.
   

Apollo bidrar med en förstaklassig träningsanläggning på kanarieön Fuerta Ventura. På Playitas genomförde damlandslaget sitt pre-camp inför VM i december 2015.

Aktuellt just nu: Playitas Resort är SOKs officiella leverantör av träningsresor och träningsläger. Anläggning passar alla som gillar kombinationen träning och semester, från motionärer och familjer till elit. Läs mer om Apollos träningsresor här 

   

Best Western hjälper Svensk Innebandy och dess medlemmar genom att erbjuda förmånlig boendepaketering i samband med matcher, turneringar och för privat bruk.

Läs mer om Best Sport-konceptet här


 

Nordic Choice Hotels bidrar till Svensk Innebandy genom att erbjuda fördelaktiga idrottspriser på boende för distrikt, föreningar och medlemmar.

Läs mer om vad Choice kan göra för er här

 

 

Mabi 

Mabi Hyrbilar ingår i koncernen Mabi Rent och är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag. Sedan starten i Stockholm 1989 har vi vuxit konstant och idag bedriver vi biluthyrning på fler än 100 orter, flygplatser och centralstationer, från Luleå i norr till Trelleborg i söder.

Vi erbjuder Svensk Innebandys föreningar och medlemmar hyra av personbil eller minibuss till extra bra avtalspriser för användning både i föreningssammanhang och privat. 

Läs mer på www.mabi.se


 

Newbody ger Svensk Innebandys föreningar en möjlighet att tjäna extra pengar via försäljning av underkläder. Newbody är även officiell partner till både Röda Cupen och Distriktslags-SM.

Läs mer om hur Newbody kan hjälpa er.

 

 

Sedan 1976 har Best Transport erbjudit små och stora företag prisvärda transportlösningar, idag är vi drygt 400 fordon som utför tusentals uppdrag varje dag. Best Transport finns idag med egen verksamhet i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Växjö, Luleå och Oslo.

Vi hjälper dig med Lokala bud, Distribution, Hemleveranser, Flygtransporter och mycket annat. Det finns redan över 13.000 företag som anlitar Best Transport för Distribution och Expressleveranser i hela Sverige, prova du med!

Läs mer om Best Transport här

   

Scandic hjälper Svensk Innebandy och dess medlemmar med fördelaktiga priser på logi och konferens runt om i hela Sverige bland annat genom Sportkortet.

Läs mer om Scandics erbjudande här


 

Unihoc är Svensk Innebandys officella leverantör av innebandymaterial. Unihoc förser de Svenska landslagen med bland annat målvaktsutrustning och accessoarer. Unihoc bidrar även, genom varumärket CR8ER, med den officiella matchbollen vid landskamper.

Läs mer om Unihocs övriga sortiment här

Aktuellt just nu: Just nu driver UNIHOC ett välgörenhetsprojekt där man tillsammans med IFF samlar in klubbor som man sedan skänker till välgörenhet.Gå till:https://www.facebook.com/UnihocFloorball och GILLA. 

   

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>