2018-04-17 08:50

Här är de sista kandidaterna till Årets domare


Foto: Per Wiklund

Nu presenteras de sista kandidaterna till Årets domare.

Kandidat 2 (herr): Glenn Boström/Håkan Söderman
”Paret är ett av våra mest meriterade domarpar både nationellt och internationellt. De visar säsong för säsong och match för match att de brinner för domaruppdraget med en inställning och attityd som inspirerar domare på alla nivåer. Träffsäkerheten gällande kommunikation gör att de ständigt är ett av domarparen som befinner sig högst upp i rankingen hos lagen i SSL. Höjdpunkten internationellt under säsongen var deras uppdrag att döma VM-kval i Kanada.”

Kandidat 3 (herr): Ola Hamberg/Daniel Skoog
”Paret är inne på sin andra säsong efter sitt sabbatsår ifrån domarrollen i SSL. Deras framgångsrika comeback efter uppehållet har inte visat sig vara en tillfällighet utan paret fortsätter att visa att de är tillbaka på allvar som ett våra främsta par nationellt. De är ett av våra mest respekterade domarpar bland spelare och ledare, en respekt de förtjänat genom att stapla stabila och engagerade insatser i världens bästa innebandyliga.”  

Tidigare presenterade par på herrsidan:
Thomas Andersson/Rickard Wissman

____

Kandidat 3 (dam): Olle Eliasson/Thomas Jonsson
"Paret visar även i år ett gott ledarskap och ödmjukhet inför sin uppgift. Olle och Thomas har säsongen 2017/18 passerat över 100 domaruppdrag i högsta ligan och även avancerat till IFF där paret representerat Sverige under EFT i Malmö och fått vidareförtroende under U19-VM som spelas i Schweiz 2-6 maj. Det går inte att undgå Olles och Thomas goda prestationer och professionella inställning som gör dem till goda ambassadörer för Svensk Innebandy."

Tidigare presenterade par på damsidan:
Jörgen Andersson/Daniel Dufvenberg
Ludvig Broadhall/Robert Nordin

Sammanlagt tre par på dam- och herrsidan presenteras. Årets domare utses på onsdag.


Författare: Anton Rosenblad