2018-04-03 06:54

18 dagar till SM-finalen - Innebandykungen presenterar Kingtruck


Innebandykungen på SM-finalen i fjol. Foto: Calle Ström

Under SM-finalen byggs ett stort Funzone upp i Annexet, där det blir fullt med aktiviteter. Bland annat finns Innebandykungen på plats.
Vi har pratat med Marcus Magnberg inför 21 april. 

Vad tänker ni göra i Funzone? 
- Funzone är hjärtat av SM-finalen och där det kommer vara full fart från dörrarna öppnas tills de stängs. Vi på Innebandykungen åker upp till SM-finalen för femte året på raken. Den här gången med ännu mer klubbor, blad, grepplindor och allt annat en innebandyspelare behöver för att kunna leverera på planen. I vår monter kommer man hitta de hetaste produkterna från Zone och Unihoc under säsongen som har gått, till svårslagna priser. 

Vad vill ni visa upp i er verksamhet? 
- Vi vill visa upp Innebandykungen. Den innebandybutik som utan tvekan ger den bästa möjliga service till våra kunder. Oavsett om kunden handlar i butiken eller på nätet. Vi kommer dessutom finnas på plats utanför arenan med världens första rullande innebandybutik - Kingtruck.  

Hur ska det bli att uppleva SM-finalen i Ericsson Globe? 
- Ericsson Globe är alltid något speciellt. Fastän vi har besökt många andra SM-finaler i andra städer och arenor som gjort det oerhört bra så ligger Globen som en solklar etta hos oss. Det glädjer oss att Globen står som värd även de två kommande åren för SM-finalen.

All information om SM-finalen finns på www.smfinal.se  


Författare: Anton Rosenblad