2006-05-26 13:10

Är Jihde på väg mot slutspel?

Då var det dags för den sista gruppspelsmatchen och där med också den sista i Duellen innan slutspelet drar igång. Närmst i onsdagens Duell var Patrik Jihde som därmed har gått vidare. Mot sig har han Mattias Samuelsson, årets rookie.

Ja, då var det dags för den sista gruppspelsmatchen. Ingen har hittills i Duellen lyckats att tippa närmst två matcher i rad och under torsdagen kan alltså Patrik Jihde bli den första. Mattias Samuelsson har tippat jämnt och även i Duellen kommer det att bli en rysare under matchen mot Schweiz.

Tippare
Patrik Jihde, lillebror till Peter, Niklas och Johan Jihde, och tillsammans är de alla kända i sportsammanhang. Har suttit på bänken i Superettan för Öster, och precis som vid segern i årets mediaturnering i innebandy, var han målvakt.
Tips
8-3 till Sverige
Kommentar
Schweiz kommer ju att bli tuffare och troligen göra fler mål än övriga motståndare. Men Sverige vinner, Henrik Quist går upp och hänger ett backskott.

 

Tippare
Mattias Samuelsson, fostrad i Sveriges största innebandyklubb Åkersberga, som idag spelar i Storvreta. Blev årets rookie 2005/2006.
Tips
6-2 till Sverige, och jag tror att Magnus Svensson blir första målskytt.
Kommentar
Drömfinalen är ju Sverige - Finland. Jag har inte sett Finland så mycket faktiskt men de ska ju vara riktigt bra. Det kommer att bli tufft men Sverige kommer att vinna VM-guld igen.

Författare: Anna Johansson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>