2013-06-17 09:37

SEI:s årsmöte genomfört

SEI höll sitt årsmöte lördag den 15 juni i Solna. Samtliga 14 herrföreningar var på plats, dock endast åtta av de 14 damföreningarna.

SEI:s ordförande Kim Fors öppnade mötet och berömde föreningarna för en väl genomförd och spännande säsong. Stefan Johansson, ledamot i SIBF:s förbundsstyrelse, ledde förhandlingarna.

Årsmötet beslutade om att införa ett prestationsbaserat ersättningssystem som ett komplement till den grundersättning som idag gäller. Det innebär en lägre grundersättning och en högre ersättning för de lag som kvalificerar sig för slutspel. Även respektive seriesegrare kommer att få en prestationsersättning.

Pelle Körberg, som avgick ur SEI:s styrelse och avtackades, valdes in i den nyinrättade rollen som verksamhetsrevisor. Det uppdraget kommer han att sköta tillsammans med Anna-Karin Engström.

Kim Fors valdes om som ordförande. Nyvalda till styrelsen blev Krister Kalte, Botkyrka (två år) och Patrik Johansson, Sala (ett år, fyllnadsval). Omvaldes gjordes Harald Carlsson, Mullsjö och Kristina Landgren Carestam, Göteborg. Båda på två år.


Författare: Daniel Karlsson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>