2008-02-19 13:17

SIBF söker utvecklingskonsulent

Svenska Innebandyförbundet söker en utvecklingskonsulent (100%, tom 2010-04-30) till förbundskansliet i Solna.


Som utvecklingskonsulent kommer du främst att arbeta med föreningsutveckling, utbildningsverksamhet, utbildningsmaterial och utvecklingsprojekt. Dessa arbetsområden innefattar bl a utveckling och framtagning av utbildningar och utbildningsmaterial, föreningskontakter, att leda utvecklingsprojekt och kursadministration.

Du ingår i utvecklingsavdelningen tillsammans med två utvecklingskonsulenter och en landslagskonsulent samt utvecklingschefen.

Vi söker dig som har relevant utbildning inom utbildnings- och föreningsfrågor. Du har troligen arbetslivserfarenhet från idrottsrörelsen på förbundsnivå. Du brinner för idrott/innebandy och känner starkt för utbildning, idrottsutveckling och föreningsutveckling. Du är initiativtagande, drivande, och självgående. Du har lätt för att samarbeta och är van att arbeta i projekt. Du kommer att ha många dagliga kontakter och vi sätter därför stor vikt vid social kompetens och servicekänsla.

Vi förutsätter att du har god PC-vana och kan arbeta i MS Office programvaror.

Arbetsplatsen är på förbundskansliet i Solna. Arbetstiden är framförallt på dagtid men både kvälls- och helgarbete förekommer.

Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten. Svenska Innebandyförbundet arbetar aktivt med jämställdhet och likabehandling är en självklarhet.
Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom HTF finns.

Vi tar endast emot ansökningar via Monster.se vilket innebär att du måste registrera dig där för att ansöka. Här kan du ansöka.

Din ansökan ska innehålla en kortfattad presentation av dig själv, CV (inkl referenser), löneanspråk och information om när du är tillgänglig.
Din ansökan ska vara oss tillhanda senast 2008-02-29.

Urvalet sker fortlöpande så vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson: Mattias Hjelmberg, utvecklingsschef, tel: 08-5229 1715, e-post mattias.hjelmberg@innebandy.se


Om Svenska Innebandyförbundet
Innebandy är Sveriges största inomhusidrott och vi har ca 130 000 licensierade spelare fördelade på ca 1 100 medlemsföreningar i landet. Vi är 16 anställda som finns i nya och väl anpassade kontorslokaler i Solna. Vi omsätter ca 40 miljoner per år.


<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>