2007-12-17 18:19

Viktiga poäng på spel i dagens tv-match

I kvällens möte mellan Balrog B/S och Jönköping i TV4 Sport står viktiga poäng på spel. Balrog har fyra raka förluster och behöver en vinst för att hänga på i kampen om en slutspelsplats. Jönköping behöver en vinst för att kunna hänga med i toppen och utöka marginalen ner till slutspelsstrecket.

Deras senaste möte i seriepremiären slutade 5-5 nere i Jönköping efter ett sent kvitteringsmål av Balrogs Markus Palokangas.

Balrogs Mikael Karlsson och Peter Norström är fortfarande avstängda. I jönköping är målvakten Zeid Momén fortfarande avstängd medan Alexander Bergström är tillbaka efter sin avstängning.

Jönköpings två poängkungar David Gillek och Karl-Johan Nilsson som ligger fyra respektive sjua i poängligan var med och representerade det svenska landslaget i helgens Finnkamp. Gillek gjorde två av Sveriges mål när Sverige vann med 4-1 och verkar fortsatt vara i storform.


Klicka på bannern för att komma till TV4 Sport Live.

Matchen spelas i Täljehallen och sänds i TV4 Sport klockan 19.00. Matchen går också att se via internet och TV4 Sport Live för 39 kr.

Redaktören Micael Fasth utlovar också en julklappsutdelning på innebandytema i studion före matchen.

Författare: Johan Norberg

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>